(foto: pogba, twitter)

Dårlig nytt for Juventus som trodde de hadde «skutt gullfuglen» da de i sommer fikk tilbake Paul Pogba gratis fa Manchester United. – I går vant den gamle dame over Freiburg i Europaligaen (2 – 0, sammenlagt videre fra 8delsfinale med 3 – 0) og som vanlig uten den franske superstjernen, som nytt er skadet.

Paul Pogba kom til Juventus på en gratis overgang fra Manchester United, men akkurat som på Old Trafford har det kostet mer en det smaker. – Det er bare et ord som kan beskrive Pogba sitt andre opphold hos Juventus. – Katastrofe.

Les: Thomas Tuchel har meldt seg på spanskkurs for nybegynnere

For noen dager siden, på trening ble Pogba skadet og må være ute i en måned etter å ha gjort et forsøk på et frispark.

Juventus hadde selektiv hukommelse da de hentet han i fjor sommer, de husket meget vel at Pogba var med å hente fire Serie A-titler mellom 2013 og 206 før de satte verdensrekord i spillersalg i en 105 millioner euro flytting til Old Trafford.

Manchester United fans klarte ikke glede seg over at Paul Pogba var svært god i VM i Russland og var viktig i Frankrikes VM gull da han virkelig ikke leverte i forhold til hva han kostet for de røde djevlene. Omkvedet var «bra for Frankrike forferdelig for Manchester United».

Alle skadene er ikke bare uflaks. I sommer da Paul Pogba kom til Torino hadde han en kneskade som han ignorerte da en operasjon kunne holde han utenfor VM. – Men så, når det ikke ble bra nok gjennomgikk han operasjonen i september. Resutlatet av utsettelsen ble at han gikk glipp av VM og måtte utsette sin andre Juventus-debut til februar.

Alt denne mens Juventus betalte en svært hyggelig lønning. – trekvart år med lønn og null minutter på banen!. Med en årslønn på litt over 110 millioner kroner kan du selv regne ut hvor mye gratis er..

Ute med skade nok en gang, Paul Pogba har bare spilt totalt 35 minutter fordelt på to kamper!. – Det blir 2 602 310 pr minutt

Han er nå på sidelinjen igjen, og Juventus legender Angelo Di Livio og Marco Tardelli er i sjokk over Paul Pogba, sistnevnte beskriver ham som «et problem», men det er liten sjanse for at han vil se etter et en overgang til sommeren.

Det er verre enn som så, hele denne uken har Juventus sitt styre jobbet med å se på muligheten for å terminere kontrakten løper til 2026. – De har kontaktet folkene til Paul Pogba for å se om de kan komme frem til en frivillig løsning. Noe som har blitt kontant avvist.

Det betyr trolig en terminering av kontrakten og et juridisk etterspill, hvis Juventus har mot til å gå på nok en kamp i rettssystemet.