Her hjemme spesielt har vi fokus på Erling Braut Haaland sin vanvittige scoringsform og glemmer muligens at fotball er en lagsport. – Spissen Julian Alvarez ble hentet fra River Plate i fjor sommer, omtrent samtidig med at Haaland landet i klubben.

Det er klart at man som havner i skyggen av en spiss som bryter absolutt alle rekorder det er mulig å bryte, men 23 åringen som så langt har scoret ti mål for Manchester City har forlenget sin kontrakt.

Les: Manchester United er i Roma og speider på Tammy Abraham fånyttes

Julian Alvarez forlenger til sommeren 2028.

Og nå blir han belønnet med en forlenget kontrakt.

Les: Villig til å betale millioner for å dumpe totalt overflødig Everton-spiller

Manchester City kunngjør at de legger til et år til kontrakten hans. Den nye avtalen strekker seg til sommeren 2028.

– Familien min og jeg er stolte over å ha kommet til klubben, måten alle har tatt vare på oss på, og at jeg nå får sjansen til å forlenge kontrakten min er veldig viktig for meg, sier Alvarez til klubbens hjemmeside.

– Jeg har vært gjennom fantastiske ting og mye følelser.