Ledes av den beste (i september) i verdens tøffeste liga. (foto: wolverhampton)

Som vanlig har det vært stor aktivitet i overgangsvinduet før det sparkes i gang med Premier League. Her er analysen om Wolverhamtons muligheter i årets Premier League-sirkus.

De fleste klubbene har kjøpt, solgt, lånt og byttet spillere i stor stil, mens noen har valgt å sitte stille i båten, og satser på at fjorårets mannskap kan kopiere gode prestasjoner. Managere har også forsvunnet inn i klubbens glemsel, mens nye kostene skaper fornyet håp hos supporterne. Alt dette påvirker mulighetene til å hevde seg i verdens tøffeste liga.

Summen av aktiviteten det siste året og på sommerens overgangsmarked legger grunnlaget for å hevde seg i årets Premier League. Oddsen.nu har tatt for seg det meste av statistikk og bevegelser i de ulike klubbene før sesongstart, og vi bringer deg sammendraget.

DETTE ER WOLVERHAMPTON 2018/2019

Manageren

Laget ledes fortsatt av den tidligere keeperen Nuno Espirito Santo som tok laget opp. Det betyr forhåpentligvis at vi får se attraktiv pasningsorientert fotball med mye fart og en rå kontra.

Portugiseren viste seg som desidert best i Championship. Er han klar for sjokket Premier League? (foto: wolves, twitter)

Tidligere plasseringer i ligaen

Wolverhampton har ikke vært i det gode selskap siden 2012. Klubben har nå spesielt amisisøse eiere, og drives frem av at de forrige sesong fremstod som det beste laget i Championship siden Leicester dominerte stort sesongen 2013/2014.

Og vi vet hvordan det gikk med Leicester etter at de dukket opp i Premier League…

Kampprogrammet brushes opp. Skal ikke spares på noe når du skal leke med de store gutta. (foto: wolverhampton)

Les: Statistikk og analyse av Wolverhampton på Oddsen.nu

Overganger denne sommeren

Wolverhampton har dype lommer og har vist seg som spesielt aktive i transfermarkedet.

Inn har venstrebacken Jonny kommet (Celta Vigo). Den erfarne sentrale midtbanemannen Moutinho har kommet fra Monaco. Rui Patricio (keeper) har kommet fra Sporting. Den høyreiste spissen Jimenez har kommet fra Benfica.

Here´s Jonny. (foto: celta vigo)

Midtbanemannen N Diaye spilte 33 kamper for Wolves forrige sesong, men han har dratt tilbake til Villarreal etter endt låneopphold.

Inn har det også rent inn en bølge av utlandske spillere denne sommeren:

Benik Afobe (Bournemouth), Willy Boly (FC Porto)Raúl Jiménez (Benfica, lån), Leo Bonatini (Al-Hilal), Ruben Vinagre (Monaco), Paulo Alves (Liverpool), Adama Traoré (Middlesbrough), John Kitolano (Odd !), og Leander Dendoncker (Anderlecht).

Litt av en gjeng Santo skal samkjøre på kort tid, men her rigges det ikke bare for overlevelse.

Styrker og svakheter

Siden det er et godt stykke tid siden vi har sett Ulvene i Premier League, har det ikke noe hensikt å se på statistikk fra 2012, eller tiden i Championship. Verdens tøffeste liga er ikke som de andre barna.

Les: Statistikk og analyse av Wolverhampton på Oddsen.nu

Sesongåpningen

Wolverhampton åpner mot et av lagene som har ambisjoner om å bryte inn i topp seks, nemlig Everton. Deretter spiller de mot Leicester (borte) før de avslutter august med kamp mot Manchester City hjemme.

Silva skal reise klubben etter to glemte trenere og kan ikke la seg lure av Ulvene. (foto: everton)

Velkommen til Premier League!

Hvor ender Wolverhampton?

Klubben kommer vel ikke til å ta en Leicester (?), men de er et lag som ikke kommer til å spille andrefiolin i mange av kampene de skal ut i.

Det pøses på med folk fremover når sjansen byr seg. Dette er en kandidat til å havne på øverste halvdel allerede denne sesong.

Les: Analyse av alle Premier League-klubbene på Oddsen.nu