Har hatt det artig sammen. (foto: dortmund, twitter)

Den offisielle meldingen om at Axel Witsel er ferdig hos Dortmund har fortsatt ikke kommet, men med kontraktsutløp i juni er det ingen grunn til å forvente at 33-åringen dukker opp i den gule drakta i august.

Etter den siste Bundesliga-kampen i mai glapp det ut av belgieren at «Jeg er borte før neste sesong». Med VM-sluttspill om et halvt års tid er det avgjørende for Witzel at han signerer kontrakt med klubben som gir ham de rette arbeidsforholdene for å overbevise landslagstrener Martinez.

LES: «Sjefsspeideren sa van Dijk var altfor treg»

Ifølge Foot Mercato har Ligue 1s nestebeste klubb, Marseille, skjøvet et ferdig utfylt kontraktstilbud over bordet på to år og årslønn på 4 millioner euro.

Marseille er tilbake i Champions League neste sesong og trenger spillere som har bringer inn erfaring fra Mesternes Mester. Siste sesong hos Dortmund var belgieren 41 kamper på banen, 6 av dem i Champions League.

LES: Erik ten Hag trodde han hadde to Ajax-stjerner med på flyttelasset

Høres ut som en god match mellom spiller og klubb. Vi blir ikke overrasket hvis Haalands tidligere lagkompis ender opp i den franske havnebyen.