Gabriel Jesus

Der kom løsningen for Gabriel Jesus, det blir trangt om plassen helt foran i Manchester City etter at Erling Braut Haaland har ankommet Etihad stadion. – Den brasilianske spissen har scoret 96 mål på 236 kamper siden han kom til Manchester City i 2017. – Men allerede før Haaland valgte manager Pep Guardiola å benytte Gabriel Jesus som en slags superreserve.

The Times melder at Gabriel Jesus har bestemt seg for å signere for Arsenal, men det gjenstår at klubbene blir enige om pris. – Det er fortsatt litt avstand, Manchester City krever 600 millioner kroner, mens Arsenal så langt har vært villige til å legge 450 millioner kroner på bordet.

Les: «Sjefsspeideren sa van Dijk var altfor treg»

25 år gamle Gabriel Jesus skal være enig med Arsenal om en avtale for de neste fem årene med en videreføring av ukelønna på nesten 1,1 millioner kroner.

Real Madrid så lenge ut til å være neste stopp for Gabriel Jesus, men han har ikke lyst til å forlate England og ga tidlig beskjed til sine folk om at han ønsket å fortsette i Premier League. Skulle Arsenal dealen gå i vasken er både Chelsea og Tottenham klare til å overta.

LES: Erik ten Hag trodde han hadde to Ajax-stjerner med på flyttelasset