Best. (foto: liverpool. twitter)

Fem millioner pund er langtfra gratis, men i tilfellet van Dijk, som direkte har bidratt til at Liverpool har hentet inn de virkelig store prispengene, er femti millioner i overgangssum gratis. Trenerveteranen Neil Warnock har tatt en tur ned memory lane.

Det var i tiden hos Crystal Palace at manager Warnock fikk tilbud om å hente inn Virgil van Dijk for fem millioner pund. Det endte som kjent med «no, thanks», men etter å ha spilt på seg merkelappen «verdens beste midtstopper», er det underholdende å se argumentet til Palace for å stenge døra for nederlenderen.

LES: Real Madrid utsatte bevisst Haaland-signeringen

-Noe av det jeg angrer mest på er at vi sa nei til Virgil van Dijk. Jeg ble tilbudt å hente ham for fem millioner pund da jeg var Palace-manager, forteller Warnock til The Mirror.

Nå skal ikke Warnock ta på seg hele skylda for det som har kostet klubben titalls millioner pund.

-Men sjefsspeideren min sa at han var for treg, så endte han med overgang til Southampton i stedet, kommer det fra Warnock.

LES: Erik ten Hag trodde han hadde to Ajax-stjerner med på flyttelasset

I 2018 solgte Southampton den altfor trege midtstopperen til Liverpool for 75 millioner pund… i 2020 ble den altfor trege midstopperen vurdert som verdens beste.