Good man! (foto: liverpool, twitter)

Liverpool har blitt enige om en avtale på 4 millioner pund for Aberdeen-høyrebacken, Calvin Ramsay – og han vil sannsynligvis være deres siste signering av sommervinduet, skriver Liverpool-ekspert Paul Joyce i The Times

Summen for 18-åringen kan øke med ytterligere 2,5 millioner pund i tillegg som er knyttet til opptredener og om Ramsay er delaktig i lagets suksess. Den skotske U21-landskampen må fortsatt gjennom en medisinsk test, som ikke finner sted før helgen, og en femårskontrakt er klar.

Terminlisten er klar: Haaland skal til London i sin første Premier League-kamp!

Ramsay vil være Jürgen Klopps tredje signering for sommeren etter kjøpet av Darwin Núñez, Benfica-spissen, for en innledende £64 millioner som kan stige til £85 millioner og Fabio Carvalho, den 19 år gamle offensive midtbanespilleren som kom fra Fulham for £5 millioner, pluss £2,7 millioner i tillegg.

Calvin Ramsay klar for Liverpool!

Liverpool vil prioritere å signere en midtbanespiller sommeren 2023, men er nå fornøyd med at troppen deres går inn i den nye sesongen og vil holde seg til planen selv om spillere blir solgt før vinduet stenger.

Klubben venter på et tredje bud fra Bayern München på Sadio Mané, mens Monaco og Lyon snakker med representantene for Takumi Minamino.

Tidenes? Takket nei til å kjøpe Virgil van Dijk for bare 5 millioner pund

Liverpool følger med på Bellingham, men tenåringen vil sannsynligvis bli i Dortmund også neste sesong.

Liverpool trygg på at de har nok dybde på midtbanen i mellomtiden. Strategien til klubben er å vente på den rette spilleren og ikke hoppe på det første og beste alternativet, på tross av hva media og fans måtte mene.