Hver eneste gang noe gikk galt for Jose Mourinho mens han ledet Manchester United pekte han på sin «idiot» forgjenger Louis Van Gaal. – En ting hadde den portugisiske manageren fullstendig rett i, van Gal fikk ikke en av balløyas aller beste til å virke og nå kommer forklaringen.

Wilfried Zaha, som i følge engelsk presse flere ganger har vært nær en retur til Manchester United forteller hvorfor han var dømt til å mislykkes under Luis Van Gaal, den nederlandske manageren benyttet han i posisjoner han ikke var vant til å spille i.

Les: Manchester United har den fjerde beste spilleren i verden når det koker som mest

Wilfried Zaha er den store stjernen på Crystal Palace, manager Roy Hodgson vet hvor viktig han er for klubbens suksess. Zaha har vært i klubben siden han var ungdomsspiller, bortsett fra en «fransk visitt på Old Trafford.

Zaha forteller Goal at spesielt tiden under Louis Van Gaal i United, hvor han kom tilbake fra lån, var dømt til å mislykkes.

  • «Han ga meg to alternativer. Enten måtte jeg spille spiss eller vingback. Dette er to posisjoner som jeg aldri hadde spilt før. Det var nesten som om de ville at jeg skulle mislykkes.
  • Det var etter at jeg kom tilbake fra David Moyes-tiden hvor jeg ble helt ødelagt at ting ikke gikk for meg. Så kommer jeg tilbake og får de to valgene, og jeg har ikke spilt noen av posisjonene»

Den raske spilleren har imidlertid i dag tilpasset spillet sitt, der han oftest spiller spiss for Palace.

  • «Jeg har flere varianter i spillet mitt i dag etter flere års erfaring. Du har sett meg spille på toppen for Palace. Den gangen var jeg ikke god til å bevege med mot målet, fordi jeg ikke hadde oversikten»

Denne sesongen har Zaha scoret 9 mål på 19 kamper for Palace i Premier League.

Les: Neymar burde ha valgt NHL