Wijnaldum kom aldri helt inn. (foto: psg, twitter)

Mange så det med en gang. Klopps favorittspiller hadde som free agent hos PSG ikke den posisjonen i klubben han forventet. Som fortjent vil Liverpool-supportere si, når du forlater den perfekte tilværelsen på Anfield. Uansett, nå skal det være klart at nederlenderen fortsetter utenfor Paris.

Det er den hyperaktive overgangsjournalisten Romano som hevder PSG og Wijnaldum har blitt enig om exit i sommer. Nå jobbes det for å finne den egnede klubben som kan kjøpe eller leie nederlenderen.

LES: Denne gangen fungerte sosiale medier perfekt for Klopp

Det tok ikke mange månedene etter exiten fra Liverpool før Georginio Wijaldum var ryktet på vei ut av PSG. Det han var forespeilet skjedde ikke. Fra nesten fire tusen minutter på kamparenaen for Liverpool i 2020/21-sesongen som en av Jürgen Klopps mest betrodde spillere, gikk nederlenderen til PSG-kontrakt til 2024 og under to tusen spilleminutter på kamparenaen forrige sesong.

Italienske Calciomercato hevder Roma og Mourinho jobber hardt for å hente 31-åringen til den evige stad (og europaligaspill). PSG skal være så gira på å kvitte seg med Wijnaldum at de er med på utleieavtale der de dekker 50 prosent av årslønna på rundt 90 millioner kroner.

Wijnaldum trenger sårt kamptrening for å overbevise Louis de Gaal før VM-sluttspillet, Mourinho tilbyr garantert midtbanespilleren å kunne bade i spilletid i Roma-drakta.

Etter at Mourinho overtalte Paulo Dybala til å velge Roma (riktignok med en lur utkjøpsklausul bakt inn i kontrakten), ser vi det ikke som en umulighet at Wijnaldum ender opp hos The Special One. Oppkjøring mot VM-sluttspillet har tross alt topp prioritet de neste månedene.