Har rykk, pace og teft. (foto: svensk fotball, twitter)

Kongens klubb har klart seg svært bra uten å hente sine Galácticos, manager Carlo Ancelotti med Karim Benzema i spissen har skapt et knallsterkt Real Madrid som denne sesongen har vunnet både La Liga og Champions League.

I sommer skulle Real Madrid hente flere store, blant annet Gabriel Jesus som ble overflødig etter Manchester City hentet inn Erling Braut Haaland. – Mundo Deportivo melder at Real Madrid nå har flyttet fokus til svenske Alexander Isak etter at Gabriel Jesus tok turen til Arsenal.

Les: Målmaskin og ordkunstner Erling Braut Haaland snakker med sine lagkamerater

Alexander Isak har prestert bra for Real Sociedad de siste tre årene, og det er grunnen til at flere europeiske storklubber har blitt rapportert å være interessert i spissen.

Manager Carlo Ancelotti skal etter sigende være på utkikk etter et langsiktig alternativ og støtte til Karim Benzema, som nå har fylt 34 år. Isak har en salgsklausul på 90 millioner euro, en pris som er omtrent det dobbelte av det Real Madrid er villig til å betale.

I løpet av karrieren har Alexander Isak spilt i AIK, Dortmund, Willem ll og nå sist Real Sociedad. Til tross for sin alder på bare 22 har han allerede spilt 37 landskamper for Sverige.

Les: Wijnaldum enig med PSG – klar for exit