Viking som i skrivende stund befinner seg på tredjeplass i Eliteserien fem poeng bak serieleder Molde og Lillestrøm har fått et forbedret bud på Veton Berisha enn det de sa nei takk til i vinter.

«Jeg kan bekrefte at vi er enige med Hammarby om en avtale for Veton Berisha»

Viking mister sitt viktigste kort i kampen om seriegull, men sitter igjen (i følge rykter) med 20 millioner kroner på konto.

Les: Målmaskin og ordkunstner Erling Braut Haaland snakker med sine lagkamerater

Sportssjef Erik Nevland bekrefter til VG at Viking og Allsvenskan klubben Hammarby er enige om en overgang. – Detaljer og medisinsk test gjenstår før overgangen kan gjennomføres.

Etter at Berisha returnerte til Viking fra Brann i januar 2020, har han vært klubbens soleklare toppscorer med 51 mål på 75 kamper i serie og cup.

Denne sesongen scoret spissen åtte mål på tolv ligakamper før han pådro seg en lårskade i midten av juni. I 2021 endte måltyven med 22 scoringer på 28 kamper og hjalp Viking til å sikre en sterk 3.-plass i Eliteserien.

Hammarby hører til i Stockholm og har et snitt på nesten 27.000 tilskuere denne sesongen. Laget ledes av tidligere Sandefjord-trener Marti Cifuentes, som tok over treneransvaret før inneværende sesong. Han etterfulgte Milos Milosevic, som fikk sparken etter sin flørt med Rosenborg i vinter.

Les: Manchester United bommet så til de grader på Kalvin Phillips

Hovedstadslaget ligger på 4.-plass i Allsvenskan, fire poeng bak Per-Mathias Høgmos Häcken på toppen av tabellen.