Det er noe som trigger oss med disse gutta. (foto: west ham, twitter)

Som vanlig har det vært stor aktivitet i overgangsvinduet før det sparkes i gang med Premier League. Her er analysen om West Hams muligheter i årets Premier League-sirkus.

De fleste klubbene har kjøpt, solgt, lånt og byttet spillere i stor stil, mens noen har valgt å sitte stille i båten, og satser på at fjorårets mannskap kan kopiere gode prestasjoner. Managere har også forsvunnet inn i klubbens glemsel, mens nye kostene skaper fornyet håp hos supporterne. Alt dette påvirker mulighetene til å hevde seg i verdens tøffeste liga.

Summen av aktiviteten det siste året og på sommerens overgangsmarked legger grunnlaget for å hevde seg i årets Premier League. Oddsen.nu Norges største oddsforum har tatt for seg det meste av statistikk og bevegelser i de ulike klubbene før sesongstart, og vi bringer deg sammendraget.

DETTE ER WEST HAM  2018/2019

Manageren

West Ham ville ikke fortsette med David Moyes,  dette til tross for at klubben til slutt endte ni poeng over nedrykksplass forrige sesong.

Uansett, Manuel Pellegrini har kommet inn. Du husker kanskje den sympatiske mannen fra hans tid i Manchester City før verdenseneren Pep Guardiola dukket opp. Pellegrini er en slu taktiker med fokus på balanse, sannsynligvis opp ett hakk fra David Moyes.

Møtte hverandre i svingdøra på London Stadium.

Tidligere plasseringer i ligaen

West Ham har uten tvil en trend de trenger å snu.

  • 2017/2018:   13. plass
  • 2016/2017:   11. plass
  • 2015/2016:     7. plass

Les: Statistikk og analyse av West Ham på Oddsen.nu

Overganger denne sommeren

West Ham har vært hyperaktive i overgangsmarkedet. Jack Wilshire (midtbane) har kommet fra Arsenal, Felipe Anderson har kommet fra Lazio. Yarmalenko, også han offensiv har kommet til klubben etter en floppsesong i Borussia Dortmund.

Pellegrini har også fått klopa i en ung lovende portugiser, nemlig Xande Silva fra Vitoria Guimares i Portugal. Midtbanespilleren Ryan Fredricks har kommet fra Fulham, keeperen Lukaz Fabianski har ankommet fra Swansea, stopperen Balbuena har kommet fra Corinthians.

klar for innsats! (foto: west ham)

En annen stopper har kommet fra Ligue 1 og Toulouse, nemlig svært lovende Issa Diop. Så kan vi også ramse opp Lucas Perez fra Arsenal og Carlos Sánchez fra Fiorentina.

Puh, Pellegrini har litt av en gjeng å samkjøre de neste månedene.

Styrker og svakheter

Sesongen 2015/2016 virket som et blaff når 2016/2017 og 2017/2018 ble relativt identiske poengmessig. Men det er ganske tett bak topp seks.

Med justeringer gjennom Pellegrini kan mye gjøres.

Les: Statistikk og analyse av West Ham på Oddsen.nu

Sesongåpningen

West Ham får en tøff åpningskamp da de må opp til Anfield for å spille mot Liverpool.

I runde to møter de Bournemouth hjemme i London. Siste kamp i august er borte mot Arsenal.

Med tanke på at dette er et lag med ny trener og en rekke nye spillere, kan en vel si åpningen kunne ha vært litt mer bedagelig enn dette. De skal opp mot tre lag som kan stresse motstanderen med sitt aggressive press. Pellegrini har helt klart en jobb å gjøre her.

Oddsen.nu er Norges største oddsforum og har levert profitable oddstips gratis i en årrekke

Hvor ender West Ham?

Laget har nå en god trener på benken. Troppen er stor og bredden er der. For en lang sesong i Premier League bør de være godt rustet. Spørsmålet er om Pellegrini klarer få samspillet til å sitte.

Her er de håpefulle. (foto: west ham, twitter)

Dette laget er en kandidat for topp ti. Med full klaff kan de kanskje gjenta en syvendeplass, men kampen om å bli best of the rest i England er tøff.

Les: Analyse av alle Premier League-klubbene på Oddsen.nu