Skal jage fremover, samtidig som ulvene kommer bakfra. (foto: burnley)

Som vanlig har det vært stor aktivitet i overgangsvinduet før det sparkes i gang med Premier League. Her er analysen om Burnleys muligheter i årets Premier League-sirkus.

De fleste klubbene har kjøpt, solgt, lånt og byttet spillere i stor stil, mens noen har valgt å sitte stille i båten, og satser på at fjorårets mannskap kan kopiere gode prestasjoner. Managere har også forsvunnet inn i klubbens glemsel, mens nye kostene skaper fornyet håp hos supporterne. Alt dette påvirker mulighetene til å hevde seg i verdens tøffeste liga.

Summen av aktiviteten det siste året og på sommerens overgangsmarked legger grunnlaget for å hevde seg i årets Premier League. Oddsen.nu Norges største oddsforum har tatt for seg det meste av statistikk og bevegelser i de ulike klubbene før sesongstart, og vi bringer deg sammendraget.

DETTE ER BURNLEY  2018/2019

Manageren

Sean Dyche har vært et hett tema for overgang til en større klubb, men han har blitt værende i Burnley. Det er nok klubbhierarki og tropp fornøyd med.

Har valgt å bli og kjempe videre med overraskelseslaget i Premier League.

Tidligere plasseringer i ligaen

Burnley har vist seg som en skikkelig solid Premier League-klubb. Denne sesongen blir det å etablere seg på et jevnt, høyt nivå.

  • 2017/2018:     7. plass
  • 2016/2017:   16. plass

Les: Statistikk og analyse av Burnley på Oddsen.nu

Overganger denne sommeren

Det er ikke så altfor mye som har skjedd med Burnley på transfermarkedet, men unggutten Anthony Glennon har kommet fra Liverpool,  Vinnie Steels (York City, )Ben Gibson (Middlesbrough), Joe Hart (endelig) fra Manchester City og Matej Vydra (Derby County).

Joe Hart har bestemt seg for å ikke satse alt på cricket.

Styrker og svakheter

Etter at Turf Moor ble omtalt som et fort i 2016/2017, endret ting seg noe. Burnley var forrige sesong noe bedre borte enn hjemme. Uansett, laget klarte en knallsterk syvendeplass. Det vi bør legge merke til er at Burnley var knallsterke defensivt forrige sesong. Det er liten grunn til å tro at de ikke kommer til å være potte tett igjen.

Fortsetter med å bygge mur i forsvaret. (foto: burnley, twitter)

Les: Statistikk og analyse av Burnely på Oddsen.nu

Sesongåpningen

Burnley har en på papiret fin sesongåpning. De møter Southampton borte i første kamp. Deretter følger Watford hjemme, og så avsluttes ligafotballen i august med Fulham borte.

Etter denne rekken kamper vil vi kunne si litt mer om Burnley klarer å holde oppe sine fine resultater fra forrige sesong.

Står de på stedet hvil? (foto: burnley, twitter)

Oddsen.nu er Norges største oddsforum og har levert profitable oddstips gratis i en årrekke

Hvor ender Burnley?

Vi blir overrasket om Burnley klarer å bli nummer ti (eller bedre) denne sesongen. En rekke klubber har styrket seg. Særlig de som endte foran dem på tabellen forrige sesong, men også klubber som nok har gode sjanser til å karre seg foran Burnley.

Les: Analyse av alle Premier League-klubbene på Oddsen.nu