Sebastien Haller

Etter at West Ham var «tvunget» til å selge sin stjerne angrepsspiller Marko Arnautovic på grunn av elendig oppførsel har klubben intensivert arbeidet med å finne en erstatter. – De har en stund vært ute å søkt fordi de trolig så hvilken retning det bar med Arnatovic.

«Han kunne spasere frem og tilbake og skrike upassende ting over gjerdet»

West Ham står klare til å by 36 millioner pund for Eintracht Frankfurt-angriperen Sebastien Haller. Ifølge Daily Mail har samtalen mellom klubbene gått raskt, og en overgang kan skje allerede i løpet av helgen.

Den 25 år gamle franske spissen er 190 høy og en teknikker i tillegg til å være raskt. Han har vært en del av det franske landslaget i alle aldersbestemte lag, mange mener til tross for at Frankrike har ekstremt mange å velge mellom i sin angrepsprekke at Sabastien Haller burde nære en del av troppen i neste EM med følgende begrunnelse.

  1. Han er en målmaskin. Han bøttet inn mål for FC Utrecht før han ble hentet inn til Frankfrurt, hvor det har blitt 20 mål og 12 assist denne sesongen.
  2. Han kan spille i mange roller. -spesielt har han gjort seg bemerket som en ypperlig nr 10.
  3. Er en ypperlig «back up» keeper. – flere ganger i sin ungdom stod han i mål, han var så god at han flere ganger ble rådet til å ta den karrièreveien. Selv sier han at han har blitt en bedre målscorer på grunn av sin erfaring i mål.
  4. Kan miste han til Elfenbenskysten. Frankrikes landslagssjef Didier Deschamps vet han på et eller annet tidspunkt vil trenge Haller på laget. Haller som har to statsborgerskap er enda ikke «låst» til et lag, noe som skjer i det øyeblikket det blir en offisiell landskamp.
  5. På vei til Premier League. – Erfaring fra Bundesliga er bra, men nå som han trolig også får den engelske serien, gjennom West Ham blir han en enda sterkere kandidat.

Ifølge Sky Sports, er også Salomon Rondon og Moussa Marega aktuelle spillere for londonerne.

Les på Popidol: John Turturro lager oppfølgeren til «The Big Lebowski»