Andrew Hjulsager

Det er sikkert noen som lurer hvorfor akkurat dette kjøpet er så spesielt, da Kåre Ingebrigtsen ble innkalt til det som skulle bli hans siste møte som Rosenborg hovedtrener trodde han det skulle dreie seg om den danske spilleren Andrew Hjulsager. 

Som vi vet fikk han sparken og var arbeidsledig helt frem til han for noen få uker siden overtok for den belgiske klubben Oestende. – Nå har den 24 år gamle offensive midtbanespilleren signert.

Les: Bekreftet: Julen Lopetegui har shoppet tidligere Manchester City-spiller

Rosenborg VS Kåre Ingebrigtsen

Den påfølgende rettsaken etter han fikk sparken i Rosenborg endte med forlik mellom partene etter to dager i retten, men innen den tid hadde det kommet frem mange interessante detaljer:

Jeg skulle ned å snakke med Ivar (Koteng, styreleder i Rosenborg jou.anm) om det jeg trodde var en spillerovergang. Kvelden før hadde jeg snakket med Andrew Hjulsager i Celta Vigo og han var veldig positiv til å komme til oss.

– Derfor tenkte jeg at det var egentlig det vi skulle prate om, så jeg sa til fruen at dette her tar ikke så lang tid. Jeg er straks tilbake.

https://twitter.com/RCCelta_eng/status/1149672132420362242

Andrew Hjulsager har en fortid i Brøndby hvor han etablerte seg som en toppspiller og i 2017 ble hentet til Celta Vigo, der ble det lite spilletid og utleie til Granada.

Overgangen fra Celta Vigo til Oestende skal ha kostet ca 5 millioner kroner.