Ole Gunnar demonsterer hvor bredt smilet egentlig kan gå. (foto: united, twitter)

Paul Pogba har av en eller annen grunn valgt seg det som trolig er fotballens minst sympatiske agent Mino Raiola. – At han fortsatt får holde på er egentlig utrolig.

Manchester United er for å si det forsiktig drittlei av den måten som Pail Pogba, gjennom sin agent Mino Raiola forsøker å tvinge igjennom en overgang. – Vi er glade for at evig unge manager Ole Gunnar Solskjær står imot og ikke lar seg presse.

Les: «Ringen er sluttet» Kåre Ingebrigtsen har hentet Andrew Hjulsager

Får konsekvenser

Manchester United har fått nok og ifølge Daily Mail og Daily Star har de valgt på grunn av dårlig oppførsel valgt å sette opp prislappen på midtbanespilleren. Der man tidligere har spekulert i en pris på omtrent 150 millioner pund, skrives det nå om en sum på hele 180 millioner pund.

Daily Mail hevder at prislappen har skremt vekk Juventus sin interesse for Pogba, og det skal nå kun være Real Madrid igjen av interesserte klubber.

Ser man på historikken til Mino Raiola burde enhver klubb som får tilbud om å kjøpe en av hans spillere slå fra seg den tanken med en gang, du får bare en bøtte med problemer senere.