Kalvin Phililips og Raphinha

Denne vinteren har det vært fryktelig stille på overgangsmarkedet fra London-klubben West Ham, det til stor frustrasjon for manager David Moyes som har en lang ønskeliste. – Det har ikke stått på forsøkene, men klubben har fått stang ut på sine bud.

West Ham valgte med det bakteppe å virkelig biffe opp bud på to av Leeds sine stjerner, midtbanespiller Kalvin Phillips og høyreving Raphinha. – De var i følge The Guardian villige til å knuse sin egen overgangsrekord for begge to.

Les: Det løser seg for Conte: To Juventus-spillere på vei til Tottenham

David Moyes ønsker å legge til mer dybde til troppen sin før overgangsvinduet stenger mandag kveld og har midler tilgjengelig for å øke lagets håp om å kvalifisere seg til Champions League. West Ham ligger for øyeblikket på femteplass, et poeng bak Manchester United, men med en kamp mer spilt.

West Hams leting har så langt ikke vært spesielt vellykket de har fått et bud avvist på Raphinha for en overgang nå. West Ham er villige til å gjøre Phillips sin rekordsignering etter de har fått et bud på 50 millioner pund avslått. Moyes er imidlertid klar til å vente til sommeren for Phillips hvis overføringen ikke skjer denne måneden.

25-åringen er ute til mars med en hamstringskade, men han har bevist seg på internasjonalt nivå og har dannet et solid partnerskap på Englands midtbane med Declan Rice, West Hams kaptein. – Noen kilder har imidlertid antydet at West Ham kan stille opp med Phillips som erstatning for Rice, som er ønsket av Chelsea, Manchester City og Manchester United.

West Ham var også forberedt på å betale en klubbrekordavgift for Raphinha, som ga en imponerende forestilling da Leeds slo dem for to uker siden. Imidlertid ble deres forsøk på å signere den brasilianske vingen slått tilbake, med Marcelo Bielsa fast på at 25-åringen ikke vil forlate Elland Road.

Les: BBC: Frank Lampard har fått tilbudet

West Ham, som ligger på femteplass, er under press for å signere en angrepsspiller. Michail Antonio er den eneste anerkjente midtspissen i troppen deres og han har sett sliten ut til tider denne sesongen.

Antonio trenger mer støtte, og mens Raphinha vanligvis spiller på høyresiden, tror Moyes at den brasilianske landslagsspilleren kan spille en rekke roller. Moyes tror Raphinha kan spille i samme lag som Jarrod Bowen, som spiller på høyreside for West Ham.

West Ham foretok også en forespørsel om Bayer Leverkusens Patrik Schick denne måneden, men ble fortalt at den tsjekkiske spissen ikke er til salgs. Klubben har også sett på Blackburns Ben Brereton Díaz og Evertons Dominic Calvert-Lewin, som neppe vil forlate Goodison Park. Det er også mulighet for et låneovergang for Crystal Palaces Christian Benteke.

Moyes vil også ha en midtstopper og har siktet på Marseilles Duje Caleta-Car. Imidlertid vil West Ham foretrekke å signere Kroatias forsvarsspiller på lån, mens Marseille går etter et permanent salg.