Back in business, bare ikke sikker hvor.(foto: jones, twitter)

De siste ukene har danske B.T aktivt fulgt prosessene med midtstopperen Andreas Maxsø. Brøndby-spilleren har vært sterkt linket til Bourdeaux, men nå smekkes Ligue 1-døra igjen. Franskmennene har nemlig banket på hos Manchester United.

Da Manchester United tapte 0-1 mot Wolverhampton i begynnelsen av januar var Ralf Rangnick ikke overraskende skikkelig skuffet og så ingen lyspunkter. For Luke Shaw var det likevel én stor begivenhet som utspilte seg på Old Trafford denne dagen.

Les: Det løser seg for Conte: To Juventus-spillere på vei til Tottenham

-En ting jeg vil si er at Phil Jones skal være stolt av seg selv. Han har blitt kritisert i årevis og har vært gjennom mye, men han er så profesjonell og har trent hardt. Han var fenomenal. Han var eksepsjonell, jeg er veldig glad på hans vegne og han fortjener det, sa Luke Shaw etter kampen til BBC Sport.

Phil Jones sin siste kamp for Manchester United før Premier League kamp mot Wolverhampton var i januar 2020. Stopperen har vært plaget av flere alvorlige kneskader, men var ikke rusten mot Wolves, Jones var blant Uniteds beste spillere.

Nå skal 29-åringen Jones fortsette utviklingen med å spille seg tilbake i solid form. Ifølge B.T har Bordeaux trukket seg fra forhandlingene med Brøndby om Maxsø, overgangsjournalist Fabrizio Romano hevder Ligue 1-klubben har fått på plass en leieavtale med United om Jones.

Les: Pangstart for Amad Diallo!

Klubbene er enige, nå er det opp til Jones selv om han tar billetten til spilletid i Ligue 1 for resten av sesongen hos klubben som befinner seg tre fattige poeng over nedrykksstriden.

OPPDATERT, mandag:

Blålink: Få 10.00 i odds på at Norge vinner flest gullmedaljer i OL i Beijing