Dan Burn har fått en svært god relasjon til sin manager Graham Potter de siste årene.

Newcastle United manager Eddie Howe er rimelig desperat etter å få inn defensive forsterkninger før mandagens overgangsfrist, da de allerede har mislyktes i jakten på Sevilla-stjernen Diego Carlos.

Magpies er opptatt med å jobbe med nye signeringer, de håper på fire signeringer før vinduet smeller igjen.

Les: Leieavtale på plass for Phil Jones

Imidlertid fortsetter deres frustrasjon i deres forsøk på å signere Brighton’s Dan Burn etter at Seagulls avviste et bud på 10 millioner pund. En Newcastle-fan som fikk beskjed av klubben som 11-åring han ikke hadde det som trengtes, er nå fotballøyas mest ettertraktede forsvarsspillere.

Han er helt sentral på Amex Stadium under Graham Potter som har. Manageren satt seg på bakbeina for en overgang til Newcastle for hans 1,98 m høye forsvarskjempe, noe som gleder Dan Burn langt inni sjela. – Han som alle andre vet at økonomi er viktig, det er derfor ekstra gledelig å kunne komme med et lite «takk for sist» til klubben som ikke trodde på han.

Brighton har et gjennomorganisert forsvar, noe som gjenspeiler seg i lite mål og mange uavgjort kamper. Etter 22.kamper ligger de på en 9.plass med 30 poeng. – Newcastle sliter fortsatt under den røde streken.

På Newcastles liste over midtstopper er Spurs og Wales-forsvareren Joe Rodon. 24-åringen har slitt med å bryte seg inn i Tottenham-laget under Antonio Conte til tross for få forsvarsalternativer den siste tiden.

Les: Har sagt nei til Aston Villa, Burnley, Crystal Palace, Newcastle og Wolverhampton til stor frustrasjon for Juventus