Tenker kun på seire her og når. (foto: tottenham, twitter)

Antonio Conta har sagt to ting om overgangsvinduet i januar: Forsterkninger trengs, men det blir vanskelig. De siste ukene har en haug med spillere vært linket til Spurs, men én etter én har vi sett ende på en annen destinasjon. Adama Traoré valgte Barcelona, Dusan Vlahovic valgte Juventus, Luis Diaz velger trolig Liverpool. Ifølge flere italienske medier er to spillere nå endelig på vei til Conte.

Duoen Dejan Kulusevski og Rodrigo Bentancur. Ifølge overgangsjournalist Fabrizio Romano er Tottenham-direktør Fabio Paratici dypt inne i siste fase av forhandlinger med sin tidligere klubb, Juventus.

Les: Pangstart for Amad Diallo!

Ifølge Sky Sport Italia jobber Tottenham for å leie høyreving Kulusevski (21) med kjøpsplikt senere for rundt 400 millioner kroner (pris avhengig av resultater). Den sentrale midtbanespilleren Bentancur (24) har vært linket til Aston Villa, men ifølge Sky Italia er Gerrard og gjengen ute av bildet, der Tottenham styrer mot en overgang på rundt 300 millioner. Bentancur-overgangen avhenger at Juventus får på plass avtalen med Gladbach om Dennis Zakaria.

Fortsatt mye som skal på plass, men det ser endelig ut som Tottenham kommer i mål med det Conte og Paratici ser på som solide forsterkninger. Vi stoler på teften til de to italienerne.

Les: Adama Traoré er hjemme igjen