Det er liten tvil om at Barcelona, til tross for alle problemene de siste årene fortsatt er milevis mer sexy enn Wolverhampton. – Etter Nuno Espírito Santo forlot klubben for å ta over roret i Tottenham var det som å stikke hull på motivasjonen til Adama Traoré, det var bare et tidsspørsmål før kraftvingen også stakk ut portene på Molineux Stadium. (Nuno Espírito Santo var Tottenham manager bare i fire måneder)

Adama Traoré skal ha vært i samtaler med Tottenham om en overgang, men manager Antonio Conte ønsket han som en vingback, det falt i dårlig jord hos 26 åringen.

Les: Har sagt nei til Aston Villa, Burnley, Crystal Palace, Newcastle og Wolverhampton til stor frustrasjon for Juventus

Da Adama Traoré forlot Barcelona var han en pusling, nå som han er tilbake i klubben der han startet sin karriere kommer han som en av moderne fotballs best trente spillere. Den lynraske kantspilleren er klar for Barcelona på en leieavtale som strekker seg ut sesongen. Sjefene på Camp Nou satser på at de har større økonomisk handlingsrom til sommeren slik at de har råd til å løse ut kjøpsopsjonen i låneavtalen.

Traoré var en del av Barcelonas akademi La Masia fra 2004 til 2013 og fikk debuten på A-laget da han kom inn som innbytter for Neymar i november 2013.

I 2015 gikk ferden videre til Aston Villa og engelsk fotball.

Les: BBC: Frank Lampard har fått tilbudet

I England har han spilt for Villa, Middlesbrough og senest i Wolverhampton, men han har ennå ikke fått ut det mange mener er et skyhøyt potensial.

Traoré er Barcelonas andre signering fra engelsk fotball i vinter, etter at klubben hentet Ferrán Torres fra Manchester City like over nyttår.

Chelsea og Aston Villa skal også ha vært interessert i å sikre seg Traoré.