Ser ikke helt for oss Wanda Nara på shopping i Manchester.

I lange perioder, som spiller for Paris Saint-Germain i tøff konkurranse med et stort stjernegalleri i den franske hovedstaden foregikk det en annen kamp på hjemmebane som fullstendig pasifiserte Mauro Icardi. – Den argentinske spissen tuslet rundt på banen både på trening og kamp og lurte på hvem hans kone flørtet med akkurat nå.

Det ble så ille at han i perioder fikk uoffisiell permisjon for å redde sitt familieliv, noe han faktisk i hvert fall for en stund klarte. Wanda Nara, som ikke bare er hans kone, men også hans agent skal ifølge personer nær paret satt som et krav for fortsatt tilgang til det varme vannet (som de sier i Danmark) bli med tilbake til Italia så snart det åpner seg en mulighet.

Les: Mundo Deportivo: Ny plan for Eden Hazard

Mauro Icardi har ønsket seg spill i verdens største liga, helst for Manchester City og under manager Pep Guardiola. – Det skal ha vært 100% uaktuelt for hans Wanda Nara. – Forslaget om Manchester skal ha sendt Icardi tilbake til sofaen og deres felles romantiske bilder på Instagram slettet.

Monza er ifølge RMC Sport i dialog med Mauro Icardis kone og agent Wanda Nara. 29 år gamle Mauro Icardi, som kom til Paris Saint-Germain til stor protester fra Wanda Nara i 2019 (fra Inter Milan) har avtale frem til 2024 uten at verken klubb eller spiller ønsker å bli ut avtaleperioden.

Det er de ekstremt ambisiøse Serie A-promotørene Monza med Silvio Berlusconi som eier har hatt flere møter med hvor en overgang er diskutert. – De personlige betingelsene er i boks, men det er ikke avtalt sum med PSG.

Argentineren er svært godt likt i Serie A hvor han har spilt for både Sampdoria og Inter Milan. – Totalt har det blitt 121 mål på 219 kamper i Serie A.

LES: Bayern München møter en «Game of Thrones-vegg» på overgangsmarkedet

Wanda Nara er en argentinsk skuespillerinne, glamourmodell, entertainer og fotballagent kontrollerer alle fasetter av livet til Mauro Icardi, spesielt etter de nesten ble skilt et dusintalls ganger i de siste 18 måneder.

Først giftet Wanda Nara seg med Maxi López fra 2008 til 2013, og så etter en trøblete overgangsfase giftet hun seg deretter med Mauro Icardi i 2014