Youri Tielemans

Den belgiske midtbanespilleren Youri Tielemans har sagt klart ifra til Leicester at hvis noe bedre dukker opp vil han gjerne hoppe på det. – Samtaler mellom Arsenal, Leicester og Tielemans har pågått en stund og de fleste eksperter mente 25 åringen snart ville få garderobe på Emirates.

Etter det ble klart Erik ten Hag skulle bekle managerrollen i Manchester United ble det klart Arsenal fikk en seriøs utfordrer i racet om Tielemans.

Girer opp!

Ifølge CBS Sports er Arsenal fortsatt på jakt etter Youri Tielemans. Selv om det har vært mye snakk i det siste om et skifte til serierival Manchester United. – Arsenal er sikre på de har mer å tilby, selv om ingen av rivalene er kvalifisert for Champions League.

Les: Selv Newcastle synes Alexander Isak er for dyr

Faktisk skal Arsenal ha blitt enige med Tielemans om de personlige betingelsene. Fordi det bare er et år igjen av avtalen forlanger Leicester City bare 25 millioner pund.

Forrige sesong ble Tielemans notert for seks mål og fire målgivende pasninger på 32 Premier League-kamper. Kontrakten med Leicester strekker seg til juni neste år.

Youri Tielemans har tidligere spilt i Monaco.

Les: Vincent Kompany fortsetter å fiske i Manchester City