Martinez, (foto: martinez, twitter)

På onsdag gikk Barca-presidenten freidig ut med traileren om at Raphinha blir Barca-spiller, mer info følger på torsdag. Dermed har Laporta og gjengen lyktes med å få på plass summen som delvis eller helt matcher Chelseas bud. London-klubben var hardt på Leeds for å sende brasilianeren til Stamford Bridge, men spilleren skal selv ha nektet. Han skulle til Barca. I kampen om Lisandro Martinez har en tilsvarende kamp utspilt seg.

Arsenal har i lengre tid jobbet steinhardt for å lirke til seg Martinez fra Ajax, men Erik ten Hags Manchester United kom på banen og ble tilsvarende intense på forhandlingsrommet i Amsterdam. Ifølge De Telegraaf var Arsenal i sterk posisjon til signering, men bremsen ble satt på av spilleren selv.

LES: Arsenal gir ikke opp, mener de har mer å tilby enn Manchester United

Den nederlandske avisen hevder det var argentineren som selv presset på for at det skal ende hos Manchester United. Denne uken kommer det hele på plass, Erik Ten Hag får sin midtstopper til Old Trafford.

Det er surt for klubben som taper kampen om en signering, men samtidig et sunnhetstegn at spilleren selv faktisk har stemmerett. Det er et grelt eksempel på det motsatte i Barcelona.