King Arturo ber om råd.

Som vi digger denne spilleren. Den heltatoverte chilenske kraftpluggen har en energi som minner oss om Carlos Tevez på sine beste dager hos United og City. Men mens 38-åringen Tevez har landet sin første trenerjobb ,fosser 35-åringen Vidal videre på kamparenaen.

Denne uken gikk Inter Milan ut og meldte at det ikke blir noen forlengelse av Vidals kontrakt som løp ut i juni, der «begge parter gjensidig har blitt enige, bla., bla.». Noen dager senere kom bekreftelsen på at den chilenske midtbanespilleren tar med hele flyttelasset og returnerer til sør-amerikansk fotball (var med på å gi Inter tre titler).

LES: Vincent Kompany fortsetter å fiske i Manchester City

Men det er alt annet enn et steg inn i pensjonisttilværelsen. Brasilianske Flamengo er en av Brasils mest tradisjonsrike og beste klubber i en liga der Vidals energi, rå kraft og presisjon er ettertraktet.

Vidal har spilt for en haug toppklubber gjennom karrieren: Bayer Leverkusen, så Juventus, Bayern München, Barcelona og senest Inter Milan. Nå venter sambafotball på 35-åringen.

LES: Watford får med seg Barcelona-spiller ned i Championship

Det ryktes at kontrakten løper til desember 2023 med opsjon på ytterligere år. Rimelig spesielt når vi snakker om en 35-åring, men få holder seg i form som den heltatoverte uruguayanske midtbanespilleren. Lønna er det heller ikke noe å si på. Ifølge FCBN overføres rundt 3,6 millioner euro årlig inn på lønnskontoen til Vidal de neste årene.

King Arturo rules!