Wayne Rooney er nyansatt manager for MLS-klubben DC United. – En jobb han fikk etter heroisk innsats for Derby og på grunn av to gode år på slutten av hans spillerkarriere på Audi Field.

Wayne Rooney begynner på hovedtreneroppdraget når han har fått arbeidstillatelse i USA. (Det kan ta litt tid han er tross alt ganske skjeggete) DC United på bunn i Eastern MLS-konferansen etter 17 spilte kamper.

Washington Post melder at Luis Suárez kan bli Wayne Rooneys første signering. – MLS-klubben har to plasser til overs for såkalte «designated players» (spillere de kan betale mer), og den tidligere Atlético Madrid, Barcelona, Ajax og Liverpool-spissen har havnet helt øverst på en veldig kort liste.

LES: L’ Equipe: Manchester United har tatt kontakt med PSG om pris på overflødig midtbanespiller

Marca skriver at spisslegenden er interessert fylle den andre «designated players» med Jesse Lingard. Midtbanespilleren sin avtale med Manchester United gikk ut på dato ved månedsskifte juni/juli. – Etter et vemodig farvel, 22 år er veldig lenge, regnet de aller fleste med at West Ham ble neste stopp. Lingard hadde stor suksess for London-klubben de få månedene han var på utlån våren 2021.

Om tiden sammen på Old Trafford har Jesse Lingard fortalt han lærte noe av Manchesters Uniteds toppscorer gjennom tidene Wayne Rooney hver eneste dag.

Av en eller annen grunn drøyet det med en West Ham avtale, ryktene gikk at det var interesse fra Tottenham som sinket prosessen, nå kan det være lagkamerat over mange år, Wayne Rooney som frister.

Les: Wanda Nara tar med seg tøffelhelt Mauro Icardi til Italia