Det har oppstått en litt spesielt situasjon etter at Barcelona signerte den polske superstjernen Robert Lewandowski for noen få dager siden. Klubben kan potensielt gå glipp av store inntekter hvis ikke shoppen klarer å skaffe «W» veldig fort.

Robert Lewandowski, den skyldige bak mangelen på «w»-bokstaver

Barcelona hadde for noen få dager siden ingen spillere med bokstaven W og nå har de en som har to.

Robert Lewandowski var virkelig en stor signering for Barcelona, og naturlig nok også for de offisielle lagbutikkene som selger trøyene med spillernes navn på. – Eller som butikken skriver» Vi har gått tom for nødvendige materialer for å lage Lewandowski drakter».

Les: Neste Premier League-tilbud på bordet for Jesse Lingard


I en video lagt ut på Instagram, spurte en fan en ansatt i den offisielle Barcelona-butikken hvorfor han ikke kan kjøpe den nye trøya med personaliseringen til den polske spissen.

«Vi har ikke spillere med ‘ve double’ og med Lewandowski som har to, er det utsolgt. Synd,» forklarte selgeren i butikken til culé-laget.

Den 33 år gamle spissen kostet Barcelona rundt 45 millioner euro, en klubb som ikke var forberedt på å møte etterspørselen fra fansen.

Lewandowski, som har scoret 460 mål på klubbnivå, er en ny Barcelona-spiller, og siden det forventes så mye av ham, vil det garantert måtte bestilles en ekstra mengde «w»-bokstaver for å tilfredsstille kunder som ønsker å ha etternavnet til den mest dødelige målscorere i verden.

LES: Pipekonserten Erik Ten Hag må ta på alvor?

Barcelonas USA-turné
Barcelonas turné i USA fortsetter og denne gangen drar teamet til Xavi Hernandez til Nevada for å fortsette sin preseason.

OPPDATERT: «W» krisen løst hos Barcelona!

Denne gangen skal de imidlertid ikke spille mot en MLS-rival, men mot Real Madrid slik at fansen i Las Vegas kan oppleve spenningen til El Clasico på nært hold.