Ready for action. (foto: rangers, twitter)

Vi vet ikke om det er tidligere Rangers-manager Steven Gerrard som har vært mellommann, men etter at Liverpool-ikonet ledet den skotske skuta, har det vært god kommunikasjon mellom de to klubbene. Nå står Rangers uten Gerrard, men med Ben Davies.

Ben Davies forlater Liverpool etter nøyaktig null kamper, men har likevel spilt en viktig rolle i troppen til Klopp. For da Jürgen Klopp så den ene midtstopperen etter den andre bli satt på skadebenken første halvdel av 2020/21-sesongen, måtte noe drastisk gjøres på vinterens overgangsmarked. Ben Davies ble hastehentet fra Preston for å gi Liverpool-manageren litt mer nattesøvn.

LES: «W» krise hos Barcelona

Klopp kom seg gjennom midtstopperkrisen med en Champions League-billett, og har det siste året bygd opp en kvalitet i bredden i midtforsvaret som få andre klubber. For Ben Davies betød dette takk for seg.

På tirsdag kom bekreftelsen fra Skottland, 26-åringen har signert med Rangers. Dette betyr at midtstopperen de neste fire årene skal være med å henvise Celtic til trappetrinnet under tronen i Skottland.

-Jeg er meget spent på å komme til Rangers, og jeg ser virkelig frem til å ta dette neste skrittet i karrieren min, sier Davies til klubbens hjemmeside.

LES: Sky Sports: Crystal Palace blar opp 200 millioner for Bayern München-spiller

Preston North End – Liverpool – Rangers. Høres ut som en spennende fortsettelse for midtstopperen. Vis skottene hva du har lært hos Mester Klopp. Lykke til!