Fornøyde :) :)

Det er bare timer igjen før Oleksandr Zinchenko presenteres som Arsenal spiller. – Det kommer til å skje før Manchester City og Arsenal møtes til finale i Florida Cup på søndag. – De regjerende Premier League mestrene har jobbet i høygir med å finne en erstatter i venstreback-posisjonen, men så langt har de ikke lykkes.

Planen er å hente Brighton sin meget kapable forsvarsspiller Marc Cucurella. – Manchester City har tatt kontakt med et estimert bud og fått beskjed om at det må biffes opp.

Hintet er mottatt og Sky Sports melder at forhandlinger er på trappene, trolig vil klubbene sette seg ned i løpet av de nærmeste dagene, men først må Manchester City komme med et formelt bud.

Les: «W» krise hos Barcelona

De personlige betingelsene skal være ferdig snakka og 23 åringen vil trolig signere på en kontrakt på fire eller fem år.

Brighton kan se frem til en meget god fortjeneste!

Goal har tidligere rapportert at Brighton verdsetter stjernen sin til 45 millioner pund. Marc Cucurella kom til Brighton fra Getafe i fjor sommer for 18 millioner euro.

Spanjolen, som også har representert Eibar og Barcelona, ​​imponerte stort og ble kåret til «sesongens spiller» i Brighton. Totalt ble han notert for ett mål og en assist i 35 kamper i Premier League.

LES: Bekreftet: Bayern München har definitivt sluttet å stille seg bak i køen

Manchester City har allerede rekruttert Erling Braut Haaland, Kalvin Phillips og Stefan Ortega.