Er jo helt vilt! (foto: bayern, twitter)

For to måneder siden var Barcelona på stø kurs mot full økonomisk kollaps. Så tikket det inn rundt to milliarder til klubben etter å ha solgt to prosent av TV-rettighetene. Nok til å betale ned på den enorme gjelden, tilpasse troppen de økonomiske realitetene og bygge for det lange løp. Ikke i Barcelona. Der kjører klubbpresident Joan Laporta i gang med et rungende: Vamonos, hombres!

Først overbeviste Barca to ettertraktede free agents. Med Andreas Christensen og Franck Kessie durte La Liga-klubben videre til den ikke mindre ettertraktede Raphinha-signering. Så kom selve kron-signeringen i Robert Lewandowski.

Les: Mourinho har siktet seg inn på Klopps tidligere favorittspiller

Tidliigere Bayern-boss ble sendt foran mikrofonen i juni der han hoderystende stilte spørsmål til at en klubb som burde vært slått konkurs kunne gå etter «deres» nr. 9. Nr. 9 dro på seg Barca-draktene denne uka, nå er det Julian Nagelsmann som rister på hodet på vegne av Bayern.

-Det er den eneste klubben som ikke har penger, men likevel kjøper de hver eneste spiller de vil ha. Jeg skjønner ikke hvordan. Det er meget merkelig og vilt, sier Bayern-manageren ifølge ESPN.

Som selv ikke har grunn til å klage etter sommerens overgangsmarked. Sadio Mané, Matthijs de Ligt, Ryan Gravenberch og Noussair Mazraoui er i hus.