Det kan gå mot retur til Bundesliga for Naby Keita. (foto: liverpool, twitter)

Denne uka starter Champions League og klubbene har meldt inn sine spillere til gruppespiller. Fra Anfield kommer det to overraskelser.

Liverpool har utelatt Naby Keita og Alex Oxlade-Chamberlain fra Champions League-troppen. Fraværet til Keita og The Ox fra troppen deres skyldes begge skader, men det spekuleres i at Keita nærmer seg slutten av Liverpool-karrieren.

NÅR MAN HAR FOR MYE PENGER: Chelsea med hårreisende bud på 18-åring

Keita har en muskelskade og er sendt til spesialist.

Skadene fortsetter for Oxlade-Chamberlain (foto: liverpool, twitter)

I tillegg vil Oxlade-Chamberlain sannsynligvis tilbringe de neste månedene på sidelinjen.

SISTE: UEFA overvåker 20 klubbers økonomi

Jordan Henderson og Calvin Ramsay er med i troppen til tross for at de også er skadet, men forventes tilbake før gruppespillet er ferdig.

Klopp bekreftet før helgas Merseyside-derby at Keita og Ox vil være ute «en stund» med respektive skader, og deres fravær tyder faktisk på at det fortsatt er langsiktig for duoen.

Keitas navn er imidlertid det som fikk fansen til å snakke, og mange følte at noe ikke stemmer med hans fravær fra troppen. Det har vært mange spekulasjoner og rare skadet denne sesongen.

De røde er revansjelysten etter forrige sesong da de tapte i finalen mot Real Madrid. Liverpool skal til Napoli i den første kampen i gruppespillet onsdag denne uka.