Klar for neste utfordring. (foto: atletico mg, twitter)

I helgen brukte vi varsko! for å fortelle om muligheten til at spilleren med 59 scoringer i Chelsea-drakta returnerte til verdens tøffeste liga. På tirsdag er brasilianeren til medisinsk test som skal få dette til å skje.

Overgangsvinduet er lukket, men free agent Costa kan utnytte situasjonen der enkelte Premier League-klubber ikke lyktes før Deadline Day med å signere forterkningene de ønsket. Wolverhampton har ikke bare en seig sesongstart med 6 poeng på 6 kamper, forsterkningen Sasa Kalajdzic fra Stuttgart dro på seg en korsbåndskade i debuten og blir utilgjengelig for manager Bruno Lage i flere måneder fremover.

LES: Premier League sender VAR-avgjørelser for nøyere sjekk

Vi trodde vi ikke skulle se Diego Costa tilbake i verdens tøffeste liga da han returnerte til brasiliansk fotball etter Atletico Madrid-exiten i 2020, men nå skjer det. Ifølge The Athletic er 33-åringen, som har stått uten klubb siden januar, til medisinsk sjekk hos Wolverhampton på tirsdag. BBC melder at Costa er invitert til prøvetrening.

Overbeviser brasilianeren ulvene på Molineux, er vi garantert underholdning fremover. Vi husker det aldri ble en kjedelig Chelsea-kamp med Diego Costa på banen.

LES: Lewis Hamilton sitter klar ved telefonen

Bare for å nevne det: 8. oktober reiser Wolverhampton til Premier League-kamp på Stamford Bridge…