Store forandringer i vente på Old Trafford

I dag går fristen ut for å legge inn bud på Manchester United, men klubben er åpen for at det kan komme inn bud også etter dette. Det er ventet bud fra både Qatar, Saudi-Arabia og fra England. Budgivningen skal visstnok starte på fem milliarder pund

Manchester United direktør Richard Arnold risikerer å få sparken dersom investorer fra Qatar kjøper klubben.

SISTE: Interessen rundt Mason Mount øker!

Manchester United-fansen har lenge krevd at Glazers-familien skal selge klubben, og det ser ut til at de endelig kan få ønsket sitt.

Bloomberg rapporterte nylig at Qatarske investorer forberedte seg på å gi et bud på 5 milliarder pund på Manchester United denne uken.

Når en klubb får nye eiere, er det alltid en usikker tid for mange i klubben, og flere nøkkelroller i Manchester Uniteds kan bli byttet ut.

Herjer i Napoli: Kan bli sommerens store transfersaga!

Ifølge Express risikerer CEO i Manchester United Arnold sparken dersom nye eiere fra Qatar overtar klubben. Arnold erstattet Ed Woodward som administrerende direktør i fjor, men ifølge L’Equipe står Hassan Al Thawadi og Nasser al-Khater allerede klare til å ta over den daglige driften av klubben om kjøpet blir gjennomført.

Det blir interessant å se om de potensielle nye eierne foreslår flere store endringer hvis de fullfører kjøpet av Manchester United. Men Erik ten Hag bør vel få beholde jobben?