Lindstrøm ser mot balløya. (foto: eintracht, twitter)

Jesper Lindstrøm sier han overlater alt til agenten, han selv har mer enn nok med å fokusere på fotballen. Ifølge Sport1 har dansken likevel gitt klubben sin beskjed om at han er klar for å ta overgang til Premier League. Spesielt stor interesse for den offensive midtbanespilleren er registrert fra London.

Lindstrøm ble hentet fra Brøndby til Eintracht Frankfurt i 2021, debuten på det danske landslaget kom allerede i 2020. Nå står 22-åringen med 9 landskamper (1 scoring).

LES: Inter Milan tror de faktisk klarer å hente fem stjerner gratis

Dansken gjorde seg historisk da han i september 2022 scoret sitt første Champions League-mål som matchvinner i den sterke 0-1 seieren mot Marseille. Dette var Bundesliga-klubbens første seier ever i Champions League. Totalt står 22-åringen med 48 kamper i Eintracht-drakta og solide 14 scoringer 13 assists.

Denne sesongen har Lindstrøm spilte en sentral rolle hos Bundesliga-klubben og vært på banen i 27 kamper med 9 scoringer og 4 assists, dette i en sesong der klubben er klar for to kamper mot Napoli i Champions Leagues, 8.delsfinale, i Bundesliga ligger Eintracht etter tjue kamper to fattige poeng bak Champions League-billett for neste sesong, dansken med sine 7 scoringer er bare fem (!) bak ligaens toppscorer, Niclas Füllkrug.

Ifølge tyske Sport1 føler Lindstrøm seg klar for neste steg. Bild meldte i fjor høst at Arsenals representanter hadde vært i kontakt med dansken, Eintracht sørget for at 22-åringen ikke dro noen steder i vinterens overgangsvindu. Ifølge Sport1 har Arsenal ikke gitt opp og styrer inn mot en signering av dansken til sommeren.

LES: Er ikke bare Bellingham gigantene skal kjempe om

Det tyske mediet hevder Arsenal må ut med minst 35 millioner euro hvis de skal overtale Eintracht-ledelsen til å slippe dansken.