Martin Ødegaard (foto: arsenal, twitter)

Arsenal som kan ta tilbake ledelsen i Premier League i morgen bortemøtet mot Aston Villa har etter jul oppdaget slitasjen ved å ligge i tet. – Det blir forsterkninger i sommer, men som manager Mikel Arteta har sagt gjentatt ganger, han er opptatt av å bygge på og ikke bytte ut.

Kaptein Martin Ødegaard regnes nå som en av ligaens aller beste spillere og nå som flere spillere skal på plass er Arsenal nøye på at det passer inn i det som Arteta og Ødegaard bygger.

Den danske 22 år gamle angripende midtbanespilleren Jesper Lindstrøm har et stor register å spille på, dyktig til å finne åpninger og medspillere, lett i steget og sikker foran mål, og som alle rundt han i Eintracht Frankfurt sier «En lagspiller som gjør alle rundt han bedre».

Les: Inter Milan tror de faktisk klarer å hente fem stjerner gratis

Flere klubber finner Jesper Lindstrøm spennende, blant annet Real Madrid og AC Milan, men det er fordel Arsenal! – Sport1 melder at Jesper Lindstrøm mener at bare Premier League er større enn Bundesliga og at hvis han først skal videre må nedte steg være opp!.

Eintracht Frankfurt skal i følge den tyske sportsavisen kreve 35 millioner euro.

Totalt har Jesper Lindstrøm blitt notert for 14 mål og 13 målgivende på 66 kamper i Eintracht Frankfurt-trøya siden han ble signert fra Bröndby. Hans nåværende kontrakt varer til 2025.

SISTE: Interessen rundt Mason Mount øker!

Eintracht Frankfurt ligger for tiden på sjetteplass i Bundesliga.