Dynamisk duo som begge ender på Anfield.

Mason Mounts situasjon i Chelsea overvåkes av flere klubber. Samtalene om en ny kontrakt har stoppet opp, melder ESPN.

24-åringens eksisterende avtale utløper ved slutten av neste sesong, og det har vært liten fremgang med en forlengelse de siste månedene.

Mount skal være motvillig til å forplikte seg til de svært langsiktige avtalene som har blitt stadig mer vanlig under Todd Boehly/Clearlake Capital-eierskapet.

LES OGSÅ: United skal allerede vurdere å kjøpe midtbanespilleren til sommeren

Mount skal også ønske seg en betydelig økning på lønnen som skal være rundt £80 000 i uken. Reece James signerte nylig en femårskontrakt som inneholdt en solid lønnsøkning til rundt 250 000 pund i uken.

Mason Mount mener han fortjener minst like som Reece James i lønn (foto: james, twitter)

Uenighetene har satt flere andre klubber i alarmberedskap med Liverpool, City og United alle i markedet for en midtbanespiller denne sommeren.

Liverpool og City ønsker seg også Borussia Dortmunds Jude Bellingham som kan komplisere et bud på Mount, siden begge overgangene vil kreve mye av transferbudsjettene.

SISTE: Tottenham har snudd om Antonio Conte

Mount presser ikke på for å forlate og samtalene forventes å fortsette om en ny avtale, men Chelsea kan til slutt bestemme seg for å tjene penger gitt han bare har ett år igjen av kontrakten.

Medier i Spania melder at Chelsea kan være villig til å inkludere Mount i en avtale om å signere Joao Felix fra Atletico Madrid på permanent basis.