Khvicha Kvaratskhelia

Ved siden av Jude Bellingham er den blendende vingen en av de mest ettertraktede spillerne i Europa.

Agenten til Napoli-vingen Khvicha Kvaratskhelia har bekreftet at det er «mye interesse» for hans klient, men insisterer på at der georgiske stjerneskuddet er fokusert på sin nåværende klubb.

SISTE: Interessen rundt Mason Mount øker!

Kvaratskhelia har vært en av hovedgrunnene til Napolis fantastiske sesong – direkte involvert i 23 mål på 23 kamper i alle turneringer. Napoli jakter sin første Serie A-tittel siden 1990 og har også ambisjoner om å gå langt Champions League.

Etter å ha betalt bare rundt 12 millioner euro i juli for å signere spilleren fra den georgiske klubben Dinamo Batumi ser det ut til at Napoli har funnet gull. Han hadde vært hos Rubin Kazan i Russland frem til mars 2022, men brukte retten til å avslutte kontrakten ette krigen brøt ut.

Real Madrid, Manchester City og Paris Saint-Germain er alle meget interessert i spilleren som har fått kallenavnet «Kvaradona» av fansen til ære for Napoli-ikonet Diego Maradona.

Newcastle har også blitt linket til en avtale på 50 millioner pund, men 90min skriver at Napoli ikke har til hensikt å selge for noe i nærheten av den prisen.

SISTE: Tottenham har snudd om Antonio Conte

«Det er stor interesse fra andre klubber,» bekreftet agent Mamuka Jugeli til CalcioNapoli, før han også ga en trygghet til Napoli-fansen. «Kvara tenker imidlertid kun på å vinne Scudetto og Napolis kamper i Champions League.»

Jugeli erklærte også at hans klient ikke har til hensikt å spille for en annen italiensk klubb hvis han forlater Napoli på et tidspunkt. Juventus hentet stjernen Gonzalo Higuain fra Napoli i 2016 og har et langvarig rykte for å hente de beste spillerne fra resten av Serie A.

Kvaratskhelia har fortsatt mer enn fire år igjen av kontrakten med Napoli. Men klubben skal tilby han en ny avtale som vil sikre spilleren en enorm lønnsøkning. Han er en av de beste spillerene i Serie A og tjener £30.000 i uka.