Litt usikre på om hvor fremtiden er.

Tottenham skal ikke lenger være helt sikker på at å forlenge Antonio Contes kontrakt er det riktige for klubben.

Football Insider hevder at det er mer sannsynlig at italieneren forlater London etter sesongen enn han fornyer avtalen og fortsetter i Tottenham.

Conte har nylig hatt en operasjon og ble værende igjen i Italia etter tapet mot Milan i Champions League i går etter en rutinesjekk.

Direktør Daniel Levy skal allerede ha begynt å tenke på hvem som kan bli ny permanent manager i Tottenham. Mannen som har imponert styrelederen er Brightons nye manager Roberto De Zerbi.

Etter å ha tatt over fra Graham Potter i september i fjor, har De Zerbi virkelig fått fart på laget og er med i kampen om å kvalifisere seg til Europa neste sesong.

Brighton-manager De Zerbi har vært en umiddelbar hit i Premier League (foto: brighton, twitter)

Brighton er for øyeblikket på sjette plass i Premier League, fire poeng bak Spurs, men med to kamper mindre spilt. Brighton ser ut til å bryte opp Englands tradisjonelle «topp seks» – og kanskje på bekostning av Contes mannskap som ikke helt har fått opp dampen denne sesongen.

LES OGSÅ: Ten Hag skal løse langvarig forsvarsproblem til sommeren

Brighton eier Tony Bloom vil helt sikkert ikke vil miste manageren sin til en direkte konkurrent, men en god kompensasjonspakke kan vise seg å være for fristende til å avslå – alt avhenger bare av Contes fremtid, og vi vet alle at italieneren liker seg best i hjemlandet – hvor han neppe har store problemer å få seg en ny jobb.

Mauricio Pochettino blir også hyppig nevnt i forbindelse med en noe overraskende retur til Tottenham. Mens Pochettino skal visstnok vente tålmodig på at Carlo Ancelotti skal gjøre seg ferdig i Real Madrid.