Holdt seg klokelig unna! (foto: Manchester United)

I går fikk den nederlandske storklubben Ajax skikkelig juling av Aston Villa i den andre 8.delsefinalen i Conference League. – 4 – 0 tapet er symptomatisk med leveransen denne sesongen.

Ajax som er godt vant til å vinne Eredivisie og fra tid til annen være en sterk faktor i Champions League var svake sist sesong etter Erik ten Hag forlot klubben for å overta tømmene på Old Trafford er enda svakere denne sesongen.

John van ’t Schip som overtok Ajax i oktober i fjor har bare kontrakt frem til sommeren, det er lite som tyder på at han får forlenget den. Ajax ligger for tiden på 5.plass i Eredivisie utenfor all spill i Europa.

Ajax drømmer om å hente Erik ten Hag tilbake, men da må han få sparken først. – Nå banker en annen Manchester United manager på portene til Johan Cruijff ArenA.

Det har gått over to år siden Ole Gunnar Solskjær ble sparket fra Manchester United etter en hektisk,og sett i ettertid en vellykket periode på Old Trafford. (En andreplass og en tredjepass i Premier League)

Nå er den norske manageren klar til å jobbe igjen! – Nå skal hans representater har tilbudt den tidligere Manchester United manageren til en Europas mest historiske klubber.

Les: Ikke sikkert Barcelona synes Mason Greenwood er et varp etter Manchester United besøk

Fanpodcasten, Pantelic Podcast, hevder at 50-åringen har blitt tilbudt den nederlandske giganten Ajax om å bli deres nye manager. Podcasten la til at det foreløpig ikke er kjent om Solskjærs påståtte interesse har blitt gjengjeldt.

Da han snakket på Stick to Football for en stund siden innrømmet Solskjær at han har blitt tilbudt noen «noen» lederroller i det siste.

Les: Benfica har tatt avgjørelsen om norsk supertalent

Han sa: «Jeg har noen få tilbud, men jeg er ikke klar.

«Det må være et sted jeg kan være meg selv, ikke som noen som dikterer «du må gjøre dette, du må gjøre det».

«Fordi når du har vært i United og styrt dem. Du lærer noen ting og du vil gjøre det på din måte neste gang.»

Solskjær ble koblet til Besiktas i januar, og han har avvist to tilbud fra Saudi Pro League.

Nordmannen sa tidligere Sky Sports: «Jeg har hatt tilbud. Senest to fra Saudi-Arabia.

«Min bestekamerat, som også er agenten min, siler gjennom dem. Hvis du har styrt Man Utd, setter du dine egne kriterier om hva du vil jobbe med. Jeg elsker England og Premier League.

«Selv mesterskapet føles sterkere enn noen gang, men jeg føler meg ikke bundet til England. Kanskje en annen utfordring hvor jeg trenger å oppleve en ny kultur og lære et nytt språk.

«DNA og identiteten til klubben er viktig, en klubb hvor jeg kan være den beste jeg. Det må være en kamp.

«Kanskje jeg tok feil avgjørelse å reise til Cardiff, for eksempel, hvor det var et sammenstøt av identiteter og stiler.

«Det jeg savner mest er å jobbe med gode mennesker, komme innom hver dag, diskutere fotball og legge en plan for neste kamp.

«Det handler ikke bare om formasjoner, men å skape en kultur der de ansatte trives i jobben og bygge et team sammen.»