Det er en ærlig sak, når du spiller fotball i Norge å ønske seg til noe større! – Men man kan sikker diskuterte om det er så mye større hvis du går fra Bodø/Glimt til Belgias nest beste klubb Union Saint-Gilloise.

Det er ingen klubber i Eliteserien som sanker flere poeng enn Bodø/Glimt om dagen, etter en slapp start på sesongen har de regjerende seriemestre klatret opp til tredjeplassen. Mye takket være spiss Victor Boniface som har blitt stadig viktige siden han kom til Aspmyra fra Nigeria i 2019.

Victor Boniface er bare 21 år gammel, men er allerede en svært klok og kreativ spiller. – Hvis noen er i tvil, klarer han å holde seg noenlunde skadefri vil han nå svært langt!.

Spissen Lars-Jørgen Salvesen ble nylig klar for Glimt i en overgang fra Strømsgodset, det var et første tegn på at det var aktuelt å selge Victor Boniface.

Les: Chelsea betaler for å bli kvitt keeper Kepa Arrizabalaga

Victor Boniface ble tomålsscorer mot Aalesund lørdag, sier nå at han fort kan ha spilt sin siste kamp for Glimt. «Jeg tror dette sannsynligvis kan ha vært min siste kamp for Bodø/Glimt. Jeg vet ikke, men jeg tror det» sier Victor Boniface til Eurosport etter seieren mot AaFK.

Union Saint-Gilloise og Bodø/glimt skal ha blitt enige om en overgang verdt 20 millioner kroner. – Salget kan vise seg å være et sjakktrekk for den svært kreative spissen. Veien til Premier League kan bli kort hvis han gjør det bra i Belgia.

Union Saint-Gilloise eier, britiske Tony Bloom har nemlig også eierkontroll over Brighton.

Han sier også at Belgia fort kan bli hans neste destinasjon. «Jeg tror det er på tide å ta neste steg. Jeg tror Belgia er riktig steg»

Les: Newcastle bestemmer seg i kveld om de vil biffe opp budet til Leicester