Mester Klopp. (foto: liverpool, twitter)

4-0 tap mot Manchester United i testkamp var forlengst glemt av Jürgen Klopp og Liverpool-spillerne. Når det spilles om poeng og trofeer, da våkner det røde villdyret. Med 3-1 seier i Community Shield mot Manchester City viste Liverpool at de denne gangen ikke akter å slippe Guardiola og gjengen første del av sesongen. For Liverpool-supporterne var det i tillegg godt å se brasilianeren som er ryktet på vei bort fra Anfield stille fra start.

Det var tidligere i juli italiensk media var bombesikre på at Roberto Firmino med ett år igjen av sesongen var på vei til Serie A.

LES: Chelsea betaler for å bli kvitt keeper Kepa Arrizabalaga

Det måtte nesten komme, Roberto Firmino som har vært på Anfield siden 2015 var i følge Corriere dello Sport svært nær en overgang til Juventus. Det er bare ett år igjen av kontrakten hans, og da blir det enten reforhandlinger eller salg. Liverpool har styrket seg betraktelig på angrepssiden med milliardovergangen for Darwin Núñez og en kostbar forlengelse med Mohamed Salah.

Den gamle dame som er svekket etter at Paulo Dybala forlot klubben til fordel for Roma og den oppskriftsmessige skaden til Paul Pogba må ut og hente forsterkninger både på spissplass og på midtbanen.

Jürgen Klopp var ikke klar for å slippe både Sadio Mané og Firmino samme sommer, men etter Community Shield-seieren på lørdag er det tydelig at Firmino, Klopp og Liverpool har blitt enige om en løsning som setter lokk på en snarlig exit.

-Jeg elsker klubben, byen og supporterne. Jeg er i Liverpool for å bli, og jeg har ikke tenkt meg å bytte klubb, sier Firmino i et intervju med TNT Brazil.

Helt naturlig, helt riktig og diggbart for Liverpool-supporterne.