Takker for seg. (foto: leeds, twitter)

Det var stor ståhei på Elland Road da Leeds hentet inn en Real Madrid-keeper i 2019. Ikke så ofte spillere valgte denne retningen. Tre år senere er det ingen som reagerer hvis en av Premier League-klubbene henter inn forsterkninger fra de største klubbene – eller at Barcelona-manageren er strålende fornøyd etter å ha betalt over en halv milliard for en Leeds-spiller (Raphinha).

Spanjolen som flyttet til Elland Road i 2019 har nå gjort sitt for Premier League-klubben. Med fortsatt ett år igjen av kontrakten ble spiller og klubb enige om at det er tid for å skilles ad.

LES: Endelig: Arsenal ser ut som en fullblods tittelkandidat!

Den unge blekksprutarm-keeperen Illan Meslier tok raskt posisjonen som førstekeeper, Casilla ga signaler forrige sesong da han ble sendt på utleie til Elche at han ikke ønsket å returnere til balløya. På søndag kom bekreftelsen.

Det har blitt 61 kamper i Leeds-drakta på 35-åringen, 23 med clean sheets. Nå bærer det videre, men til hvilken klubb, det er fortsatt uvisst. Det eneste sikre er at 35-åringen ønsker fotball under spansk sol.

Vi ønsker keeperen lykke til videre.