Damsgaard, (foto: sampdoria, twitter)

Da EM-sluttspillet forrige sommer var ferdigspilt skulle unge Mikkel Damsgaard fortsette jobben han hadde startet på for det danske landslaget. Spotlighten ble rettet mot vingen, overgangsryktene svirret kontinuerlig etter mesterskapet.

Tottenham og West Ham var sterkt linket til Damsgaard, men dansken ble værende i Sampdoria. Kanskje like greit, for ikke lenge etter gikk dansken inn i en mørk fotballtunnel da han ble rammet av leddgikt og mistet det meste av sesongen.

LES: Firmino tok mikrofonen og ga Klopp og Liverpool-supporterne garantien de trengte

Det ble 11 fattige kamper på Damsgaard – uten scoring og assists, men spilte seg i form til å bli en del av Danmarks Nations League-tropp på slutten av forrige sesong. Nå skal 22-åringen være tilbake, og hva er mer naturlig enn å få muligheten til skikkelig comeback hos den danske kolonien i Premier League som ga Christian Eriksen de beste arbeidsforholdene.

Den italienske overgangsjournalisten Gianluca Di Marzio hevder Brentford har sendt inn et bud på rundt 180 millioner kroner til den italienske klubben. Sampdoria ønsker å melke mer ut av overgangen, men ifølge Di Marzio går dette i retning overgang.

LES: Chelsea betaler for å bli kvitt keeper Kepa Arrizabalaga