Mannen for de gode tider. (foto: barcelona, twitter)

Barcelona er aktiv på markedet og blir knyttet til mange spillere, men en av de vi tror ender opp på Nou Camp før neste sesong er Leeds United-stjernen Raphinha. Brasilianeren er ettertraktet på markedet og mye tyder på at han vil forlate Elland Road selv om Leeds berget plassen i Premier League.

SISTE: Ten Hag vraker Maguire som kaptein

Leeds United-stjernen Raphinha vil avslå Liverpools interesse til fordel for en overgang til Barcelona, ​​melder Sport.

Brasilianeren er svært etterspurt denne sommeren, og Barcelona planlegger snakke med Leeds i løpet av de kommende dagene for å bli enige om overgang. Klubben har allerede å ha avtalt kontrakt med spilleren, og håper på å bli enige med Leeds om en overkommelig pakke som kan passe økonomien til Katalanerne.

Raphinha. (foto: leeds, twitter)

Raphinha er representert av Deco, den tidligere Barcelona- og Chelsea-spilleren, som har et godt forhold til sjefene på Nou Camp.

LES: Tilbyr Zinedine Zidane en kvart milliard i året

Den brasilianskfødte agenten, som spilte internasjonal fotball for Portugal, forhandlet frem avtalen som tok Raphinha til Premier League, der formen hans de siste to sesongene har tiltrukket seg interesse fra de største klubbene.

Liverpool er også interessert i midtbanespilleren, men mye tyder at det ikke kommer noe bud fra Anfield fordi de skal ha blitt informert om at han foretrekker Barcelona.