Boss. (foto: fra milan, twitter)

Når kontrakten din løper ut i juni, du har passert 40 har slitt med skade det siste halve året, da har du lite å stille opp i forhandlinger om forlengelse. Denne «loven» gjelder selvfølgelig ikke for Zlatan.

Supersvensken må ha lidd seg gjennom kampen mot puslete Norge, der Haaland, Ødegaard, Solbakken og resten av gjengen viste svenskene at tidene har endret seg. Tidene har også endret seg for Zlatan, men ikke mye.

LES: Kompany i jobbsamtaler med klubber i Bundesliga og Ligue 1

Han kunne ikke redde Sverige mot 1-2 tap mot Norge, men har fortsatt en rolle hos AC Milan når de skal gå for back-to-back i Serie A og hevde seg i Champions League.

For ifølge Gazzetta dello Sport skal Zlatan og Paolo Maldini i møte for å snakke om fremtiden. Det italienske mediet hevder det er en gjensidig interesse for å fortsette arbeidsforholdet. Forskjellen blir ikke overraskende at de økonomiske betingelsene pakkes inn i en prestasjonsbasert lønn (hadde 90 minutter i Serie A siden februar, fordelt på åtte kamper).

Ikke helt etter Zlatans smak, men når han må fylle lungene godt for å blåse ut 41 lys på bursdagskaka i oktober, da kan det hende at selv supersvensken må gi noe i forhandlingene.

LES: Forhandlingene med Bodø/Glimt og Ola Solbakken nærmer seg en konklusjon

Uansett, dette ser ut som Milan-supporterne får med seg The Boss videre.