Big Harry. (foto: maguire, twitter)

Manchester United under Erik Ten Hag vil komme med flere endringer, det gjelder også hvem som skal være lagets kaptein, ifølge The Sun.

Det er midtstopper Harry Maguire som har vært lagets kaptein og i stor grad ansiktet utad på Uniteds skuffende sesong. Etter at ny manager har ankommet Old Trafford er det ventet at den engelske forsvarsspilleren må gi fra seg kapteinsbindet.

SISTE: Tilbyr Zinedine Zidane en kvart milliard i året

Ole Gunnar Solskjærs mann har stort sett vært en skuffelse spillemessig etter at nordmannen utnevnte han som laget sjef på banen.

Selv om den tidligere midlertidige manageren Ralf Rangnick nektet å frata Maguire armbåndet, har det alltid føltes som om det bare er et spørsmål om tid før den tidligere Leicester City-forsvareren måtte gi fra seg ansvaret.

Nå melder det The Sun at laget skal stemme på hvem som skal være kaptein fra og med neste sesong.

I forkant av lagets avstemning er Cristiano Ronaldo og keeper David De Gea favoritter til å vinne, med spanjolen den mest opplagte kandidaten.

LES: Barcelona gjør drastiske endringer!

Etter å ha blitt signert helt tilbake i 2011 under Sir Alex Ferguson, har De Gea, i motsetning til Ronaldo, som tilbrakte 12 år borte fra klubben, vært en viktig brikke på Old Trafford i godt over et tiår.

Han har vært klubbens beste spillere de siste årene, er godt likt og en kapteinutnevnelse kan gjøre at keeperen vil bli værende på Old Trafford ut karrieren.