Jose Mourinho

Allerede for en måned siden kunne Eurosport komme med det glade budskapet om at Bodø/Glimt stjerne Ola Solbakken var enig med Roma, vel de var godt på gang, men ikke helt i boks enda.

Solbakken markerte seg internasjonalt under Bodø/Glimts to kamper mot italienske Roma i Serieligaen på høsten 2021. I lagets 6-1-hjemmeseier scoret han to av Glimts mål og ble spesielt trukket fram av trener Kjetil Knutsen for sin innsats. I returmøtet på Stadio Olimpico som endte uavgjort 2-2, scoret han kampens første mål og ble utnevnt til kampens beste spiller av den italienske sportsavisen La Gazzetta dello Sport.

AS Roma og José Mourinho jobber intenst for å hente Ola Solbakken. – Forhandlinger som har pågått en stund skal etter en pause være tilbake på sporet og Bodø/Glimt og Roma skal være nær en avtale.

Jose Mourinho skal ha gitt beskjed om at han vil ha på plass Ola Solbakken raskt. – Ønsker ikke noen skal komme dem i forkjøpet.

LES: Ingen grunn til å lure på om Pochettino er ferdig hos PSG og at Messi blir

Roma manager Jose Mourinho skal midt oppe i all ergrelsen over å tape for et lag nesten på Nordpolen blitt imponert over Ola Solbakken. Særlig etter det første møtet, som endte med 6-1-seier til Glimt, var portugiseren full av motstridende følelser.

  • Det virket som om han satt på motorsykkel mens de andre syklet, sa Mourinho til Nettavisen i oktober i fjor.

Solbakken scoret totalt seks mål i Conference League. Bare finalelagenes spisser Tammy Abraham og Cyriel Dessers scoret flere.

LES: Tilbyr Zinedine Zidane en kvart milliard i året

Roma vant Conference League etter å ha slått Feyenoord 1-0 i finalen.