Ralph Hasenhüttl

Så langt i høst har tre Premier League managere fått sparken, det dreier seg om Wolverhamptons Bruno Lage, Chelseas Thomas Tuchel og Bournemouths Scott Parker. – Nå er en ny manager på vei ut, vi er rimelig sikre det ikke blir den siste denne sesongen.

The Telegraph melder i dag at Southampton styreleder Ralph Krueger har mistet troen på at Ralph Hasenhüttl kan snu den negative trenden som klubben er inne i og har startet arbeidet med å finne en erstatter. – Det eneste som kan redde den østerrikske manageren er at han beviser klubben feil og umiddelbart starter poengsanking i høyt tempo.

Les: Henter islending som vet hvor målet er

Southampton har hatt en tøff start på sesongen og er plassert på 16. plass i Premier League med bare syv poeng på åtte kamper. – Hasenhüttl, som har bakgrunn i RB Leipzig, tok over Southampton i 2018 og førte sist sesong klubben til en 15. plass i den engelske toppdivisjonen.

På lørdag blir det bortekamp mot Manchester City, en kamp som et gjennomsnitt av bookmakere har 87% hjemmeseier og bare 4% sannsynlighet for Southampton seier.

Les: Luis Suarez enig med ny klubb – sikter seg inn mot legendestatus