Bøtter inn med scoringer uansett hvor han spiller. (foto: atletico, twitter)

Vi trodde ikke Suarez kom til å forlate oss (europeisk fotball) i sommer, det trodde neppe 35-åringen heller. Atletico Madrid ga uruguayaneren en klapp på skulderen, takket for scoringene som bidro sterkt til La Liga-titlen i 2020/2021 – og lukket porten på Metropolitana i sommer. Med VM-sluttspillet noen svinger unna, hadde ikke Suarez tid å miste på å forhandle seg frem til et tilbud som ga garantert spilletid. Turen gikk hjem.

Nå har ikke Suarez spilt i Uruguay siden han ble hentet til Groeningen i 2006, men da ungdomsklubben Nacional åpnet døra til gode arbeidsforhold frem mot VM-sluttspillet i november/desember, takket Suarez ja.

LES: Benzema i forhandlinger

Kontrakten løper til 1. januar 2023, noe som betyr at 35-åringen planlegger ny overgang i løpet av kort tid. Vi tenkte Suarez skulle benytte seg av VM-arenaen som utstillingsvindu, men ifølge spanske Rac1 har Barcelona-legenden allerede tatt valget.

Tidligere i høst har Suarez vært linket til MLS og LA Galaxy, ifølge den spanske mediet (som fortsatt følger La Liga-ikonet) er det inngått muntlig avtale om kontrakt til 2025, som skal signeres etter VM.

LES OGSÅ: Bayer Leverkusen rydder vei for Liverpool-legende

David Beckham skrudde sine frispark i LA Galaxy-drakta, Zlatan tok over MLS-sirkuset i samme drakt. Begge spillerne huskes for evig og alltid av klubbens supportere. Nå er det tid for Suarez å spille seg til legendestatus i MLS – der også.