Har vist han har teft når det gjelder talent. (foto: united, twitter)

Manchester United har hatt som tradisjon å dele ut kontraktsforlengelser til spillere for å holde verdien oppe og unngå å miste dem som free agent. Nå varsler Erik ten Hag at dette systemet er arkaisk og lite hensiktsmessig når klubben skal jakte titler.

Manchester United er og blir en pengemaskin. Liverpool har de siste sesongene hatt den sportslige suksessen, likevel har Manchester-klubben økt omsetningen mer enn erkerivalen. Ten Hag er mindre opptatt av økonomisk kosmetikk, han er ansatt for å bringe tilbake sportslig suksess til klubben – for å øke omsetningen.

LES: Luis Suarez enig med ny klubb – sikter seg inn mot legendestatus

Ifølge The Telegraphs kilde krever nederlenderen at United tenker nytt når det kommer til kontraktsutformingen: -Han (Ten Hag) er fortsatt i fasen med «la oss se hvor spillerne er, la oss se hva de kan prestere, hvordan de tilpasser seg, hvordan de håndterer presset, hvordan de håndterer å ikke bli valgt ut, hvordan de møter ulike utfordringer.»

United-manageren ønsker at spillerne ikke skal få holde seg i komfortsonen sin. Alle nye kontrakter med klubben må vinnes. Dette betyr at Ten Hag skal riste spillerne ut av situasjonen der klubben forlenger med mål om å sikre sine investeringer. Tilpass deg, gi alt, gjør jobben, utvikle deg videre, prester!

LES OGSÅ: Benzema i forhandlinger

Eller lever fra deg Man United-drakta i resepsjonen..